WaterCircles Forsikring ASA tegner forsikringer i privat- og næringsmarkedet i Norge og Sverige. WaterCircles Forsikring er et lite forsikringsselskap med visjon om å tilby forsikringer til utvalgte kunder med bedre risikoprofil enn i markedet generelt.

Selskapets overordnede strategi er å tilby et totalkundekonsept til privatkunder som har større forsikringsbehov og tar vare på tingene sine, og til små næringslivskunder i utvalgte bransjer. Ved kun å fokusere på utvalgte forsikringskunder kan selskapet tilby personlig rådgivning og svært høy servicegrad til disse kundegruppene.

Med denne strategien har WaterCircles-selskapene siden oppstart i 2010/2011 oppnådd lave skadeprosenter til tross for svært konkurransedyktige priser. Kundelojaliteten har også gjennomgående vært vesentlig høyere enn gjennomsnittet i bransjen. Selskapet distribuerer sine forsikringsprodukter gjennom agentene WaterCircles Norge AS og WaterCircles Sverige AB og deres underagenter. 

Ønsker du å komme i kontakt med våre rådgivere eller bli bedre kjent med oss, finner du mere informasjon her, norske kunder og svenske kunder.