Ideen bak forsikring er enkel. Mange mennesker går sammen om å dele risiko. Derfor er det viktigste av alt å havne i godt selskap; med folk som tar vare på tingene sine. Det handler om å være i Den Gode Sirkelen.

 

Det er kundene i WaterCircles som utgjør den virkelig store forskjellen, den som gjør at du får gunstig premie og god service. Vi leter nemlig konsekvent etter mennesker som tar vare på tingene sine, som sjelden eller aldri får skader og som derfor ikke belaster de andre med store utbetalinger.

 

Våre gode kunder anbefaler nye gode kunder til oss

Vi lar våre gode kunder finne nye gode kunder for oss. De anbefaler rett og slett de av sine venner og bekjente som tar vare på tingene sine. Folk de ønsker å dele risiko med.

Derfor belønner vi våre gode kunder – deg! – for å anbefale oss sine venner, de som tar vare på tingene sine. Når disse også blir kunder hos oss, blir det flere som spleiser og færre skader å spleise på. Resultatet er lavere premie enn hos andre selskaper, og bedre service hvis noe skulle skje.

Har du noen ansvarlige venner eller kolleger å anbefale til WaterCircles? Bruk modulen under og send oss dine anbefalinger.

 

Miljøsmarte skadeoppgjør

Når uhellet er ute, trenger du et forsikringsselskap som hjelper til. WaterCircles er tilgjengelig for deg på telefonen umiddelbart og vil hjelpe deg med håndtering av skaden. WaterCircles gjør en ting annerledes enn andre selskaper når det kommer til skadeoppgjør. Vi tar et ansvar og sørger for å gi deg råd og anbefalinger om hvordan du kan utbedre skaden på en så miljøvennlig måte som mulig. Dette får vi til med gode samarbeidspartnere som har fokus på miljø som blant annet Hertz. 

 

WaterCircles er Miljøfyrtårnsertifisert.